Kerti sütők - kerti szalonnasütő, kerti bográcsozó, grillező

Általunk gyártott és kínált kerti sütők kültéri felhasználásra készülnek jó minőségű, fagyálló és időtálló alapanyagokból, mely felülete könnyen tisztítható. Ajánlott a képeken látható színben választani a termékünket, de igény szerint más színben is elkészítjük.

Otthonában egyszerűen összerakható kerti sütő, mely a kert dísze lehet. Összhangban van a természetes kövekkel és a környezettel egyaránt. Egy jól kiválasztott vízszintes területre kis időráfordítással igényes, szép megjelenésű, többcélú kerti sütő építhető.

Tökéletes választás több fős családi vagy baráti összejövetelekhez. Egész család számára kellemes kikapcsolódást jelent egy közös sütés-főzés kint a szabadban, friss levegőn. Számos lehetőséget kínál Önöknek: használható bográcsozóként, szalonnasütőként, és grillezőként egyaránt.

Kerti sütő (szalonnasütő) méretei:

  • perem átmérője 90 cm
  • magasság: 55 cm

Grill asztal méretei: (magasabb kivitelezésű kerti sütő)

  • perem átmérője 90 cm
  • magasság 75 cm
Pad méretei: szélesség 1 méter, magasság 45 cm.


Árlista:

                                                                                                                      Tartozékok:

Kerti sütő (szalonnasütő)

tartozékok nélkül

40 000 Ft

Grill asztal

tartozékok nélkül

50 000 Ft

Pad

20 000 Ft/darab

Grill rács

6 000 Ft

Bográcstartó rúd

5 000 Ft

Nyárs és grillrács tartó villa

1 000 Ft/darab

Az ár nem tartalmazza a padot és fém kiegészítőket (grillrács, nyárstartó villa, bográcstartó), valamint országos kiszállítás esetén a szállítási díjat (futárszolgálattal raklapon 27.000 Ft).

A honlapunkon feltüntetett árak 2024.03.18-től érvényesek.Kérj árajánlatot vagy rendeld meg termékeinket az alábbi űrlap kitöltésével:

Ha bármilyen kérdés felmerülne, keress minket bizalommal! Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

kerti sütő, bográcsozó, szalonnasütő, grillező, grillasztal, sütőtárcsa, tárcsa, kerti sütés, kedvező ár, országos kiszállítás, bográcsozó szett, kerti sütő garnitúra, ára, akciós sütő, olcsó, házhozszállíítás, kerti szalonnasütő szett,