Hagyományos építésű mobil kemence

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek mobil kemencénket:

A képeken látható, saját gyártású mobil kemencék fa tüzelésű hagyományos, tégla építésű kemencék. Magában hordozza a hagyományos épített kemencék előnyeit és jellemzőit, azonban a stabil fém alapzat miatt kész állapotban is könnyen szállítható otthonukba. Lehetőség van kiegészítőként belső sütőtér hőmérő vásárlására is, mely ajánlott az optimális sütési hőmérséklet követésére.

Miért jó választás Önöknek a mobil kemence?

Manapság már különlegességnek számít az udvarban/kerthelységben felállított szép, hagyományos megjelenésű kemence. Mobil kemencénk otthonukba/kertjükbe elhelyezve azonos megjelenést, élményt és lehetőségeket tud nyújtani mint a fix építésű kerti kemencék. Költséghatékonyabb és egyszerűbb megoldás az Önök részére, továbbá a beépítés sem igényel nagy előkészületet. Könnyen beépíthető előre készített alapzatra (fém állványra, vagy előre elkészített kő, tégla, beton fogadószintre), illetve tudunk biztosítani a kemence méretéhez megfelelő saját gyártású talapzatot is. Méretéből adódóan kisebb kerthelységekben is elhelyezhető és használható.
Kemencés sült ételeket, pizzákat, házi kenyereket mostantől Ön is egyszerűen elkészíthet otthonában, melyekkel garantáltan sikert fog aratni. A fatüzelés olyan ízvilágot ad az ételnek, amit villanytűzhellyel nem lehet elkészíteni. A húsokból, halakból, a zöldségekből csodás ételeket varázsolhatunk.

Általunk készített mobil kemence külső méretei:

  • hosszúság 102 cm
  • szélesség 82 cm
  • magasság 63 cm (kémény magasság 105 cm)

Belső tűztér mérete: 60 x 90 cm.

Ekkora sütőfelület elegendő egy családi összejövetel alkalmával, vagy akár vendéglátóhelyek igényeit is kielégíti. Használat közben az ajtók és kilincsek átforrósodnak, ezért ajánlott hőálló védőkesztyű viselése. A kemencénk kizárólag kültéri használatra készült! Fontos hogy rendeltetés szerűen használják mobil kemencénket. A használat előtt mindenépp ajánlott megismerkedni a fa tüzelésű kemencék felfűtési módszereivel és az optimális sütési hőmérsékeltekkel. Túlfűtött állapotban a kemence szerkezete károsodhat, az így kialakult károkért felelősséget nem vállalunk!


Árlista:

Mobil kemence

tartozékok nélkül

295 000 Ft

Belső tűztér hőmérő

10 000 Ft

Talapzat (szürke színben)

60 000 Ft

  • Igény szerint a fotókon is látható belső tűztér hőmérő rendelhető tartozék, mely ajánlott a pontos sütési hőmérséklet miatt.
  • Szükség szerint talapzat is vásárolható a kemence alá szürke színben.
  • Az ár nem tartalmazza országos kiszállítás esetén a szállítási díjat (futárszolgálattal raklapon 27.000 Ft).

A honlapunkon feltüntetett árak 2023.07.18-tól érvényesek.Kérj árajánlatot vagy rendeld meg termékeinket az alábbi űrlap kitöltésével:

Ha bármilyen kérdés felmerülne, keress minket bizalommal! Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

mobil kemence, akció, olcsó, mobilkemence, tégla, kemence, vásárlás, kiszállítás, kedvező áron, hagyományos kemence, akciós mobilkemence, online vásárlás, házhozszállítás, online rendelhető, árak, szállítás országosan, eladó mobil kemence, olcsó mobil kemence,  kemence szett,